Over mij

Ik ben Esther Hendrikse, een enthousiaste orthomoleculair natuurgeneeskundige gespecialiseerd in de kracht van kruiden voor genezing en welzijn. Mijn reis in de natuurgeneeskunde begon jaren geleden, gedreven door een diepe interesse in de manier waarop natuurlijke middelen de gezondheid kunnen bevorderen en herstellen. Deze passie leidde tot de oprichting van mijn kruidenwinkel, het verkopen van kruiden op streekmarkten en via mijn webwinkel, een plek waar ik mijn liefde voor kruiden deel en toegankelijk maak voor anderen.

Mijn benadering combineert traditionele kennis met moderne wetenschap, altijd met het doel om het lichaam in zijn geheel te behandelen en niet alleen de symptomen. Ik geloof sterk in de integratie van voeding, leefstijl en natuurlijke supplementen om optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Door mijn uitgebreide studie en ervaring heb ik een uniek inzicht gekregen in hoe kruiden en orthomoleculaire therapie elkaar kunnen versterken.

Ik streef ernaar mijn kennis en passie te delen door middel van persoonlijke consultaties, waar ik individuele gezondheidsplannen opstel die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt. Het kleinste kruidenwinkeltje biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van hoogwaardige kruidenproducten, die ik zelf test en vertrouw. Door mijn werk hoop ik anderen te inspireren en te ondersteunen op hun pad naar een gezonder, evenwichtiger leven, met respect voor de natuurlijke cycli van het lichaam en de aarde.

Orthomoleculair natuurgeneeskundige therapeut